advies bouw-technische zaken

“Verbouwing met duurzaam advies”
We adviseren u ook graag op bouw- en verbouw technisch gebied voor de verbouwing, welke materialen passen het best bij uw woning en ook een financieel bouwadvies op maat zodat u weet waar u aan toe bent en of het budget toereikend is en aansluit op uw plannen.

Wij willen u ook graag adviseren en ondersteunen bij de verbouwing en advies geven hoe u het kunt aanpakken met inkoop, levering en mankracht.

De Rijksoverheid stimuleert u wel financieel als u 1,5% energiebesparing per jaar behaald, ook om de uitstoot van CO2 terug te brengen. Maar advies hoe het aan te pakken laten ze bij u liggen, laat geen geld liggen en neem ook voor bouwadvies Domus Invest B.V. onder de arm.

Naast meerdere subsidies zijn er ook nog andere voordelige regelingen beschikbaar voor mensen die investeren in het besparen van energie. Zo kunt u profiteren van het lage btw-tarief op isolatiewerkzaamheden en van een btw-teruggave op zonnepanelen.

Advies op maat en gelijk duidelijkheid over de staat van de duurzaamheid en energiezuinigheid van de woning. Wij adviseren ook in de subsidie regelingen van de Gemeente, Regering en Hypotheek verstrekkers.

Wilt u graag weten hoe u doeltreffend energie kunt besparen zonder financieel voordeel te laten liggen en wilt u daarbij optimaal profiteren van de verschillende subsidies en voordelen die er beschikbaar zijn voor mensen die hun huis verduurzamen, vul dan het contactformulier in.

Start vandaag nog met terug verdienen

Laat geen geld liggen dat u via duurzaamheid kunt terugwinnen.