Subsidie- & Financieringsadvies

Financiering – Subsidie
Tegenwoordig zijn er genoeg instellingen buiten uw eigen bank die duurzame leningen verstreken voor kortere periode en lagere rentes. Ook in het oerwoud van subsidies heb wij voor u een pad gekapt.

De Rijksoverheid stimuleert 1,5% energiebesparing per jaar om de uitstoot van CO2 terug te brengen. Zo maakt de overheid afspraken met diverse sectoren. En zijn er voor huiseigenaren diverse leningen en subsidies ter beschikking gesteld.

Naast meerdere subsidies zijn er ook nog andere voordelige regelingen beschikbaar voor mensen die investeren in het besparen van energie. Zo kunt u profiteren van het lage btw-tarief op isolatiewerkzaamheden en van een btw-teruggave op zonnepanelen.

Domus-Invest verdient minder dan u aan haar advies.

Wilt u graag weten hoe u doeltreffend energie kunt besparen zonder  en wilt u daarbij optimaal profiteren van de verschillende subsidies en voordelen die er beschikbaar zijn voor mensen die hun huis verduurzamen

Advies op maat en gelijk duidelijkheid over de staat van de duurzaamheid en energiezuinigheid van de woning. Wij adviseren ook in de subsidie regelingen van de Gemeente, Regering en Hypotheek verstrekkers.

Start vandaag nog met terug verdienen

Laat geen geld liggen dat u via duurzaamheid kunt terugwinnen.